Istra Inspirit oduševio brojne posjetitelje na Rabac Open Air festivalu

U subotu, 29. srpnja 2017. godine prvi je put održana zabavno-edukativna predstava Istra Inspirita u sklopu Rabac Open Air festivala.

Predstava je bila inspirirana potragom za blagom kapetana Morgana, te je privukla velik broj domaćih i stranih posjetitelja u parku ispod hotela Valamar Sanfior u Rapcu. U veseloj izvedbi najviše su uživali najmlađi posjetitelji, koji su se nakon predstave fotografirali s likovima te sa sobom ponijeli uspomenu na nezaboravni doživljaj. Režiju za gusarski doživljaj potpisuje Petra B. Blašković, dok su brojnu izvođačku ekipu činili glumci, glazbenici, akrobati i ostali svestrani umjetnici. Pjesme i plesa nije nedostajalo tijekom cijele večeri za sve one željne malo drugačije zabave, a osim atraktivnog gusarskog showa prepunog brojnih zapleta za posjetitelje doživljaja bio je pripremljen i impresivan fire-show na plaži ispod hotela kojim je predstava završena.

Ovo je bila tek prva od tri predstave Istra Inspirita koje će se održavati u sklopu Rabac Open Air festivala, 5.08. i 12.08. u 20.30h u sklopu kojih će posjetitelji moći uživati u čudesnom svijetu kapetana Morgana i njegove vesele družine. Ulaz na predstave je besplatan.