Mjesec:
 • ------------------------------------------------
  RIMSKA ŠETNJA VIŽULOM

  Prošećite Vižulom i saznajte sve o povijesti rimske vile, životu Rimljana u jednom od najstarijih ljetnikovaca Rimskog carstva. Rimska šetnja približit će vam priču o poluotoku Vižula, kao autentičnoj povijesnoj lokaciji uz nezaboravan zalazak sunca.

  BESPLATNO / OBAVEZNA REZERVACIJE NA [email protected]

 • --------------------------------------------------------
  DVIGRAD STORYTELLING TOUR

  Istražite Dvigrad pod vodstvom fratra storytellera i čudesnog kapetana Morgana koji će vas upoznati s tajnama povijesti nekadašnjeg srednjovjekovnog grada. Saznajte više 

  BESPLATNO / OBAVEZNA REZERVACIJE NA [email protected]

   

   

 • ----------------------------------------------------
  ŠETNJA ČAROBNIM BALAMA

  Interpretativna šetnja čarobnim Balama vratit će vas u doba Mlečana i približiti vam povijest Bala 15. stoljeća kad je na snazi bio njihov Statut. Dočarat će vam svakodnevni život stanovnika i zanimljivosti vezane uz ovaj mali istarski gradić kroz uske uličice gdje će se oživjeti priče i crtice iz povijesti.

  BESPLATNO / OBAVEZNA REZERVACIJE NA [email protected]

 • -----------------------------------------
  MALIN FEST MEDULIN

  Zašto su braća Pošić izabrala upravo Medulin kao mjesto izgradnje vjetrenjača? Otkrit će vam to priče Malina na vitar, na njegovom novoobnovljenom trgu. Upoznajte tradiciju i užance medulinskog porta koje skriva Malin na vitar kroz zabavne i interaktivne sadržaje festivala.

  BESPLATNO

 • --------------------------------------------------------------------------------
  ROGOVI ILI VOLOVI? / QUESTIONI DI CORNA?

  Vratite se u uzbudljivo doba Mlečana u čarobnim Balama, čiji je Statut bio strah i trepet nestašnom lokalnom stanovništvu…

  Strogi su zakoni Statuta branili sve što ne potiče mir i gospodarski razvoj grada. Naizgled jednostavno suđenje zbog preljuba i iskorištavanja lokalne djevojke pretvara se u pravu dramu kada se otkrije da zapravo nitko nije naivan u ovoj priči koja će vas nasmijati do suza. Tko je koga prevario i kako su se iz svega izvukli, otkrijte u Balama.

  BESPLATNO

 • ------------------------------------------------------------
  CRISPO NA POLUOTOKU VIŽULA

  Budite dio rimske drame u najdugovječnijem doživljaju Istra Inspirita i saznajte tko je Crispo, rimski ratnik i sin Konstantina Velikog u čiji život se uplela njegova zla maćeha Fausta.

  BESPLATNO / OBAVEZNA REZERVACIJE NA: [email protected]