Priče i doživljaji Istra Inspirita bit će ispisani na stranicama knjige

Nakon deset godina djelovanja projekta, devet osvojenih nagrada, preko 5000 medijskih objava i više od 900 izvedbi diljem poluotoka s 300 izvođača vrijeme je da sve bude zapisano na jednom mjestu, unutar Istra Inspirit knjige čije će stranice pričati nezaboravne priče, doživljaje i legende poluotoka Istre uz sve predivne, ali izazovne trenutke koji su obilježili ovaj projekt uz osobne priče protagonista, glumaca, sponzora i organizatora projekta.

Istra Inspirit je višestruko nagrađivani projekt doživljajnog turizma koji obogaćuje kulturno turističku ponudu poluotoka oživljavanjem povijesnih događaja na autentičnim lokacijama, kroz uprizorene istarske legende i mitove. Upravni odjel za turizam Istarske županije od 2012. godine potiče razvoj projekta Istra Inspirit u suradnji s Istarskom razvojnom turističkom agencijom, IRTA d.o.o., u sklopu koje se projekt provodi te Turističkom zajednicom Istarske županije.

Cilj ankete je saznati mišljenje svih dionika koji su sudjelovali u stvaranju projekta Istra Inspirit od 2012. godine do danas. Dobiveni odgovori poslužit će za kreiranje Istra Inspirit knjige koja bi se trebala realizirati tijekom 2021. godine.

Molimo da na pitanja odgovarate objektivno, iskreno i samostalno. Osobni podaci unutar upitnika ostaju anonimni.

LINK ANKETE – https://forms.gle/2xe8pxPKx9hwq7Dy8

Zahvaljujemo na odgovorima i uloženom vremenu.

Istra Inspirit team