Hoteli i agencije

Želite svojim gostima pružiti nezaboravan doživljaj tijekom njihovog boravka u vašem objektu i obogatiti te iznenaditi klijente inovativnim sadržajem? 

Onda ste na pravom mjestu jer ovdje možete saznati što sve ima za ponuditi projekt Istra Inspirit vašim turističkim agencijama ili hotelima te otkriti idealan program koji će se najbolje uklopiti u želje, potrebe i zahtjeve vaših cijenjenih gostiju.

Najnovija istraživanja pokazuju da moderan putnik sve više želi samostalno istraživati te otkrivati autohtone vrijednosti određene destinacije upoznavajući se s kulturnom i tradicijskom baštinom specifičnom za to područje. Upravo u tom kontekstu Istra Inspirit kao inovativan proizvod kulturno doživljajnog turizma predstavlja idealan izbor za vas i vaše cijenjene goste.

Tijekom dvanaest godina (2012. – 2024.) postojanja u sklopu Istra Inspirita održano oko tisuću izvedbi za goste na autentičnim lokalitetima – starogradskim jezgrama, srednjovjekovnim kaštelima, rudniku, arheološkim nalazištima diljem Istre (Medulin, Pula, Brijuni, Labin – Raša, Svetvinčenat, Buzet, Pazin, Savudrija, Poreč, Rovinj, Grožnjan, Završje, Roč) no također su održane izvedbe za goste hotelskih objekata naših cijenjenih partnera od kojih ističemo  Valamar Riviera d.d., Laguna Poreč d.d., Maistra d.d. i Arena Hospitality Group d.d.

U sklopu animacijskih programa za djecu i odrasle  koji su prezentirani u hotelskim objektima za njihove goste Istra Inspirit otkriva povijest, mitove i legende istarskog poluotoka u maniri živuće povijesti  i storytellinga te na taj način oduševljava mnogobrojnu publiku koja bez da izlazi iz hotelskih naselja može uživati u pričama, tradiciji i povijesti destinacije.

Istra Inspirit se može pohvaliti suradnjama s brojnim renomiranim turističkim agencijama iz zemlje i inozemstva – Kompas.hr, Atlas d.d., PBZ Jumbo Travel Services d.d., Gulliver Travel d.d. s kojima je realizirano više desetaka ekskluzivnih izvedbi te koje su u Istra Inspiritu prepoznale savršenog partnera za organizaciju inovativnog proizvoda za svoje goste koji uključuje elemente kulturno tradicijske baštine i običaja istarskog poluotoka, sa  detaljima kazališnog performansa.

Što dobivaju vaši gosti odabirom Istra Inspirita?

  • Maksimalno prilagođavanje upitima grupe – ‘tailor made’ ponuda;
  • Uzimaju se u obzir veličina, interesi grupe, želje i potrebe;
  • Ekskluzivne izvedbe Istra Inspirit doživljaja dostupne cijelu godinu;
  • Inovativno riešenje za drugačije organizirane evente;
  • Kazališni ugođaj na autentičnim lokacijama;
  • Sasvim novo i originalno iskustvo skrojeno upravo za vas!

Rezervirajte termin


Molimo upišite za koliko osoba tražite rezervaciju: