Organizacije i institucije

Zanimaju li vas detalji vezani za suradnju s različitim gospodarskim sektorima? Otkrijte s kim sve surađuje Istra Inspirit kad je riječ o organizacijama i institucijama koje žele svoje poslovanje, skupove, konferencije upotpuniti Inspirit doživljajima.

UNWTO je svjetska turistička organizacija čiji su članovi za vrijeme 100. sjednice Izvršnog vijeća UNWTO-a, održane u Rovinju u svibnju 2015. godine imali priliku doživjeti kombinaciju više Istra Inspirit doživljaja te na taj način upoznati koncept projekta. Istra Inspirit ih je najprije odveo na Brijune, na kojima ih je dočekao Paul Kupelwieser, koji je bio značajan za razvoj Brijunskog otočja te u uvalu Verige gdje su uživali u rimskoj priči. Nakon toga su posjetili i Grožnjan, gdje su mogli saznati sve o istarskim ”užancama”, a u Poreču su prošetali starogradskom jezgrom uz Istra Inspirit izvedbu ‘Iustitie’.

Međunarodni sajam turizma u Opolama u Poljskoj u sklopu kojeg je Istra Inspirit nastupio, organiziran je od strane Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula i Turističke zajednice Istarske županije od 15. do 17. svibnja 2015. godine.

Uz predstavljanje različitih turističkih proizvoda, središnji događaj održan je 15. svibnja 2015. godine uz nastup Istra Inspirita te posjeta predstavnika hrvatskog Veleposlanstva, županije, grada i drugih uzvanika iz Poljske na istarskom štandu.

Parenzana Express – ističemo projekt koji je održan 2014. godine u sklopu EU projekta Parenzana magic, koji je ostvaren u suradnji s Istarskom županijom te još nizom domaćih i stranih partnera. Parenzana je nekadašnja pruga koja je spajala Trst i Poreč te na kojoj se, osim što se trgovalo, ponekad i pljačkalo. Istra Inspirit je goste Parenzana Expressa odveo na putovanje na kojem su mogli doživjeti pljačku, učeći pritom na zabavan način o istarskim običajima iz zlatnog doba Parenzane.

S Istra Inspiritom možete pružiti svojim poslovnim partnerima jedinstveno iskustvo koje će im približiti istarske priče, mitove i legende te upoznati Istru na na drugačiji način.

Rezervirajte termin


Molimo upišite za koliko osoba tražite rezervaciju: