Želite li gostima pružiti nezaboravan doživljaj tijekom njihovog boravka u vašem objektu te svoje  programe obogatiti i iznenaditi klijente inovativnim  sadržajem?

Onda ste na pravom mjestu. Ovdje možete saznati više o tome što Istra Inspirit nudi  gostima vaših turističkih agencija ili hotela te otkriti program koji će se najbolje uklopiti u želje, potrebe i zahtjeve vaših cijenjenih gostiju.

Najnovija istraživanja pokazuju da moderan putnik sve više želi samostalno istraživati te otkrivati autohtone vrijednosti određene destinacije upoznavajući se s kulturnom i tradicijskom baštinom specifičnom za to područje. Upravo u tom kontekstu Istra Inspirit kao inovativan proizvod kulturno-doživljajnog turizma predstavlja idealan izbor za vas i vaše cijenjene goste.

U pet godina (2012.-2017.) svog postojanja u sklopu Istra Inspirita održano je petstotinjak izvedbi za goste na autentičnim lokalitetima – starogradskim jezgrama, srednjovjekovnim kaštelima, rudniku, arheološkim nalazištima  diljem Istre (Medulin, Pula, Brijuni, Labin – Raša, Svetvinčenat, Buzet, Pazin, Savudrija, Poreč, Rovinj, Grožnjan, Završje) no također su održane izvedbe za goste hotelskih objekata naših cijenjenih partnera od kojih ističemo  Valamar Riviera d.d., Laguna Poreč d.d., Maistra d.d. i Arenaturist d.d.

U sklopu animacijskih programa za djecu i odrasle u sklopu hotelskih objekata koji su organizirani za njihove goste Istra Inspirit im otkriva povijest, mitove i legende istarskog poluotoka u maniri živuće povijesti  i storytellinga te na taj način oduševljava mnogobrojnu publiku koja bez da izlazi iz hotelskih naselja može uživati u autohtonim i tradicijskim vrijednostima destinacije.

Istra Inspirit se može također pohvaliti suradnjama s brojnim renomiranim turističkim agencijama iz zemlje i inozemstva – Kompas.hr, Atlas d.d., PBZ Jumbo Travel Services d.d., Gulliver Travel d.d. s kojima je realizirano više desetaka ekskluzivnih izvedbi te koje su u Istra Inspiritu prepoznale savršenog partnera za organizaciju inovativnog proizvoda za svoje goste koji uključuje elemente kulturno tradicijske baštine i autohtonih običaja istarskog poluotoka, obogaćenog detaljima kazališnog performansa.

Što dobivaju vaši gosti odabirom Istra Inspirita?

  • Maksimalno prilagođavanje upitima grupe – ‘tailor made’ ponuda;
  • Uzimaju se u obzir veličina, interesi grupe, želje i potrebe;
  • Ekskluzivne izvedbe Istra Inspirit doživljaja dostupne cijelu godinu;
  • Inovativno riješenje za drugačije organizirane evente;
  • Kazališni ugođaj na autentičnim lokacijama;
  • Sasvim novo i originalno iskustvo skrojeno baš za Vas!

Kontaktirajte nas